ТУБЕС Інтернешнл - рукави високого тиску, швидкороз'ємні з'єднання
+380 (50) 370-93-92+380 (50) 432-93-92+380 (50) 432-93-93
ТУБЕС Інтернешнл - рукави високого тиску, швидкороз'ємні з'єднання
Промисловий шланг для продовольчих речовин SCOTLAND/LL ВЕ IV-SCOT/ВЕ-019
Промисловий шланг для продовольчих речовин SCOTLAND/LL ВЕ IV-SCOT/ВЕ-019
Вітрина
Контакти
ТУБЕС Інтернешнл - рукави високого тиску, швидкороз'ємні з'єднання
79024, Україна, Львівська обл., Львів, вул. Богдана Хмельницького, 106 на мапі
Пн-Пт 9:00 - 17:30 без перерв;
Сб, Нд вихідні

Промисловий шланг для продовольчих речовин SCOTLAND/LL ВЕ IV-SCOT/ВЕ-019

Опис

Внутр. шар: Біла, гладка бутилова гума

Посилення: Синтетичний корд, сталева спіраль

Зовнішній шар: Червона бутилова гума

Робоча темп.: Від -40 °С до +120 °С.

Характеристика: напірно-всмоктуючий шланг, призначений для переправлення продовольчих речовин, що вимагають застосування гуми без смаку і запаху. Особливо широко застосовується у спиртовій промисловості для транспортування алкоголю з концентрацією до 98%. Чистка паром (+120 °C) протягом 30 хв. (максимально) без тиску.

SCOTLAND / LL ВЕ ® IV-SCOT/ВЕ-019

  • Внутрішній діаметр, мм: 19
  • Зовнішній діаметр, мм: 32
  • Робочий тиск, бар: 10
  • Розрив. тиск, бар: 30
  • Маса, кг / м: 0,890
  • Стандартна довжина, м: 60.

ТОВ "Тубес Інтернешнл" пропонує рукава високого тиску - РВТ.

 


Шановні клієнти та партнери компанії Tubes International!

У зв'язку з регулярною зміною курсу валют ми не маємо можливості швидко змінювати ціну на нашому сайті. Ціну та наявність товару просимо попередньо уточнювати перед замовленням по телефону або через повідомлення.

Характеристики

ВиробникTubes International
Країна виробництваПольша
Типшланг низкого давления
Виднапорный
Материалрезина
Назначениедля пищевых продуктов
Особливостістойкие к воздействию высоких температур
Маслобензостойкиенет
Армированныеда
Промисловий шланг для продовольчих речовин SCOTLAND/LL ВЕ  IV-SCOT/ВЕ-019

Відгуки

Поки немає відгуків

Супутні товари

Подібні товари

Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх