ТУБЕС Інтернешнл - рукави високого тиску, швидкороз'ємні з'єднання
+380 (50) 370-93-92+380 (50) 432-93-92+380 (50) 432-93-93
ТУБЕС Інтернешнл - рукави високого тиску, швидкороз'ємні з'єднання
Промисловий шланг харчовий SCOTLAND/LL BE
Промисловий шланг харчовий SCOTLAND/LL BE
Вітрина
Контакти
ТУБЕС Інтернешнл - рукави високого тиску, швидкороз'ємні з'єднання
79024, Україна, Львівська обл., Львів, вул. Богдана Хмельницького, 106 на мапі
Пн-Пт 9:00 - 17:30 без перерв;
Сб, Нд вихідні

Промисловий шланг харчовий SCOTLAND/LL BE

Опис

Промисловий шланг SCOTLAND/LL BE ® - це напірно-всмоктуючий шланг, призначений для переправлення продовольчих речовин, що вимагають застосування гуми без смаку і запаху. Особливо широко застосовується у спиртовій промисловості для транспортування алкоголю з концентрацією до 98 %. Чистка паром (+120 ° C) протягом 30 хв. (максимально) без тиску.

Характеристика:

Внутр. шар: біла, гладка бутилова гума

Посилення: синтетичний корд, сталева спіраль

Зовнішній шар: червона бутилова гума

Робоча температура: від -40 °С до +120 °С.

Компанія Тубес Інтернешнл реалізує широкий асортимент промислових шлангів, таких як: силіконові, тефлонові шланги, композитні шланги, сталеві шланги, витяжні, переправляючі, паропровідні та інші. За додатковою інформацією по продукції звертайтесь за контактними номерами.

 


Шановні клієнти та партнери компанії Tubes International!

У зв'язку з регулярною зміною курсу валют ми не маємо можливості швидко змінювати ціну на нашому сайті. Ціну та наявність товару просимо попередньо уточнювати перед замовленням по телефону або через повідомлення.

Характеристики

ВиробникTubes International
Країна виробництваПольша
Типшланг низкого давления
Виднапорно-всасывающий спиральный
Материалрезина
Назначениедля пищевых продуктов
Особливостістойкие к воздействию высоких температур, устойчивые к воздействию микроорганизмов
Маслобензостойкиеда
Армированныеда
Промисловий шланг харчовий SCOTLAND/LL BE

Відгуки

Поки немає відгуків

Супутні товари

Подібні товари

Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх