ТУБЕС Інтернешнл - рукави високого тиску, швидкороз'ємні з'єднання
+380 (50) 370-93-92+380 (50) 432-93-92+380 (50) 432-93-93
ТУБЕС Інтернешнл - рукави високого тиску, швидкороз'ємні з'єднання
Промисловий шланг харчовий PROFILINE-AQUA
Промисловий шланг харчовий PROFILINE-AQUA
Вітрина
Контакти
ТУБЕС Інтернешнл - рукави високого тиску, швидкороз'ємні з'єднання
79024, Україна, Львівська обл., Львів, вул. Богдана Хмельницького, 106 на мапі
Пн-Пт 9:00 - 17:30 без перерв;
Сб, Нд вихідні

Промисловий шланг харчовий PROFILINE-AQUA

Опис

Промисловий шланг харчової PROFILINE-AQUA являє собою дуже еластичний, напірний шланг, призначений для транспортування харчових субстанції. Завдяки тому, що внутрішній шар виготовлений з сітчастого PE, широко використовується для транспортування питної води (рекомендується і затверджений Німецьким Інститутом Гігієни). Широко використовується в харчовій промисловості, інсталяціях питної води, а також у хімічній промисловості.

Характеристика:

Внутр. шар: поліетилен XLPE

Посилення: синтетичне обплетення

Зовніш. шар: синій ПВХ

Робоча температура: від -15 °C до +50 °C.

Компанія Тубес Інтернешнл реалізує широкий асортимент промислових шлангів, таких як: силіконові, тефлонові шланги, композитні шланги, сталеві шланги, витяжні, переправляючі, паропровідні та інші.За додатковою інформацією по продукції звертайтесь за контактними номерами.

 


Шановні клієнти та партнери компанії Tubes International!

У зв'язку з регулярною зміною курсу валют ми не маємо можливості швидко змінювати ціну на нашому сайті. Ціну та наявність товару просимо попередньо уточнювати перед замовленням по телефону або через повідомлення.

Характеристики

ВиробникTubes International
Країна виробництваПольша
Типшланг низкого давления
Виднапорный
Материалполиэтилен
Назначениедля пищевых продуктов
Особливостів ПВХ изоляции, устойчивые к воздействию микроорганизмов
Маслобензостойкиеда
Армированныенет
Промисловий шланг харчовий PROFILINE-AQUA

Відгуки

Поки немає відгуків

Супутні товари

Подібні товари

Включений режим редагування. Вийти з режиму редагування
наверх